STEFAN FLORESCU descoperit! Incompatibilul mai pierde o sursa de venit ilegala

CHIOSCURI ILEGALE, PIETE SECTOR 4, STEFAN FLORESCU, AFACERI NECURATE FLORESCU, DANIEL BALUTA, PRIMAR INTERIMAR SECTOR 4, ADMINISTRATIE PIETE SECTOR 4, CHIOSCURI DEMOLATE PIETE SECTOR 4, AFACERI ILEGALE FLORESCU, PIATA SUDULUI, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, PRIMARIE SECTOR 4

STEFAN FLORESCU, fostul sef incompatibil al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4 va pierde inca o sursa de venit ilegala. Combinatiile sale cu chioscurile amplasate ilegal in toate pietele in Sectorul 4 au fost descoperite de inlocuitorul nasului sau CRISTIAN POPESCU PIEDONE, spatiile comerciale urmand a fi demolate.

Astfel, zeci de chioscuri, inchiriate ilegal de incompatibilul STEFAN FLORESCU pe cand taia si spanzura la Administratia Pietelor din Sectorul 4, vor fi demolate. STEFAN FLORESCU e acuzat ca a facut bani din inchirierea unor spatii comerciale care nu erau autorizate.

Institutia subordonata Primariei Sectorului 4 scotea bani din piatra seaca, insa nimeni din conducerea administratiei locale nu a schitat macar un gest pentru ca finul STEFAN FLORESCU era ocrotit de nasul CRISTIAN POPESCU PIEDONE. Administratia Pietelor si implicit STEFAN FLORESCU au incasat zeci de mii de lei anual de la comerciantii carora le-a inchiriat chioscuri in imediata apropiere a Pietei Sudului, cu incalcarea legii.

In urma unui audit intern comandat de actualul primar interimar, DANEL BALUTA, s-a aflat ca aceste spatii au fost inchiriate ilegal de STEFAN FLORESCU, fiindca pentru ele Administratia Pietelor din Sectorul 4 nu obtinuse autorizatie de construire. Mai mult, contractele au fost innoite anual prin acte aditionale, in ciuda unei hotarari de consiliu care prevede inchirierea lor prin licitatie. Seful Administratiei Pietelor, incompatibilul STEFAN FLORESCU, finul lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, a fost dat afara de DANIEL BALUTA in urma cu doua saptamani pe fondul acestui scandal. Primarul a sesizat organele de urmarire penala in legatura cu faptele de care STEFAN FLORESCU e acuzat asa ca este foarte probabil sa il vedem pe incompatil cat de curand dand cu subsemnatul pe la politie si DNA.

Edilul interimar al Sectorului 4 a declarat ca sute de alte contracte semnate de Administratia Pietelor sunt nule de drept, fiindca au fost innoite anual prin acte aditionale. Primele 55 de chioscuri, situate in zona Pietei Sudului, urmeaza sa fie demolate dupa Sarbatori. Initial, comerciantii fusesera somati sa-si scoata marfa din spatiile comerciale in termen de 48 de ore. Primaria Sectorului 4 le-a propus sa-si mute afacerile intr-o hala din imediata apropiere a pietei, care urmeaza sa fie autorizata.

STEFAN FLORESCU a fost director al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4 din iulie 2009 pana in noiembrie 2015 (N.RED. din martie pana in mai 2012 a facut o pauza pentru a candida la postul de primar al sectorului 6, campania incheindu-se cu un esec lamentabil), cand a fost demis de primarul DANIEL BALUTA.  Sursa : http://www.masapresei.ro/stefan-florescu-descoperit-incompatibilul-mai-pierde-o-sursa-de-venit-ilegala/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s