Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia dupa ce O VERSIUNE MODIFICATA GENETIC cu finantare BILL GATES a acestui tantar a fost eliberata acolo. BREVETUL asupra virusului Zika este detinut de ROCKEFELLER FOUNDATION

Screenshot-580

Iata ce putem citi Why Bill Gates is being blamed for the Zika virus:
De ce Bill Gates este acuzat pentru virusul Zika

(NaturalNews) Cea mai recentă revelație în ceea ce privește virusul Zika implică un proiect privind ţânţarii modificaţi genetic finanțat de fundația Bill și Melinda Gates – un experiment pe care unii îl suspectează că ar putea fi cauza răspândirii rapide a unei boli rare, care este de așteptat acum să înconjoare globul.

Virusul Zika a fost legat de un defect congenital numit microcefalie, care provoacă naşterea de copii cu leziuni ale creierului și cu capetele deosebit de mici.
Brazilia a fost considerată „epicentrul” focarului de virus Zika, cu mai mult de un milion de cazuri raportate acolo.

Poate că nu întâmplător, Brazilia este, de asemenea, locul unde a fost realizat proiectul cu țânțari modificaţi genetic – si a implicat aceeași specie de ţânţar declarat a fi responsabilă pentru răspândirea virusului.

De la „The Event Chronicle” :
„Virusul Zika, care a fost detectat în 18 din cele 26 de state din Brazilia, este transmis de către țânțarul Aedes aegypti. O versiune modificată genetic a fost dezvoltată de o companie de biotehnologie britanică numită Oxitec.
„Rezultatele unui studiu din Brazilia publicat în această vară a implicat țânțari obţinuţi prin inginerie genetică, care se presupune că pot combate răspândirea de febră dengue, febra galbenă, chikungunya și virusul zika.

„Dar oamenii de știință au avertizat că studiul a fost prea puţin controlat pentru a se avea siguranţa că țânțarii eliberaţi în natură au pus capăt răspândirii de febră dengue, febră galbenă, chikungunya, și virus zika.
„Pe scurt, aceşti ţânţari modificaţi genetic ar putea fi cauza focarului virusului Zika din Brazilia și din alte părți ale Americii de Sud și Centrale.”
S-ar putea să nu existe dovezi concludente că proiectul ţânţarilor modificaţi genetic finanțat de Gates a cauzat de fapt răspândirea Zika, dar este o posibilitate care merită investigată.

A fost un accident?
În cel mai bun caz, proiectul s-a bazat pe o neglijenţă ştiinţifică. In teorie, doar țânțarii de sex masculin au fost modificaţi astfel încât să producă larve care să moară înainte de naștere – dar întotdeauna vor exista şi unele care să supravieţtuiască.

Una din sursele care fac legătura între Zika şi modificările genetice a fost un post recent de pe Reddit care de atunci a ajuns viral.

Un fragment din postarea de pe Reddit:

„Tulpina OX513A a ţânţarului de sex masculin eliberată în Juazeiro creează larve care mor în mod normal, în absența antibioticelor, care se presupune că ajută la decimarea populațiilor de țânțari sălbatici, atunci când aceşti masculi sunt eliberaţi în sălbăticie. Problema aici fiind bineînțeles, că „viața, uh, găsește o modalitate”. Aproximativ 3-4% din larve supraviețuiesc până la maturitate, în absența antibioticului tetraciclină. Aceste larve ar fi apoi libere să se dezvolte, să se reproducă și să-şi transmită genele. De fapt, acestea ar putea fi singurele care ar supravieţui în locuri în care populaţia de ţânţari sălbatici a fost decimată de aceste experimente. ”

Există o dovadă în plus că până la 15 % din larvele de ţânţari modificaţi genetic ar putea fi capabile să supraviețuiască, datorită antibioticului tetraciclină prezent în mediu din alte surse. Și se pare că Oxitec, compania care a dezvoltat programul, era conștientă de acest fapt.

Aşa cum spune într-un raport Zero Hedge:

„De fapt, conform unui document intern confidenţial al Oxitec, divulgat în 2012, această rată de supraviețuire ar putea fi cam de 15% – chiar și cu nivele scăzute de tetraciclină”. Chiar și cantități mici de tetraciclină pot reprima letalitatea fabricată. Într-adevăr, 15% rată de supraviețuire a fost precizată de Oxitec. ”

Saga continuă
Este ușor să vedem unde s-ar putea potrivi criza virusului Zika în agenda de depopulare recunoscută de Bill Gates. Nu numai că există copii ce se nasc aproape în moarte cerebrală, dar acum femeile din toată America Latină sunt îndemnate să nu facă copii în următorii doi ani. Coincidenţă?

Și în cele mai recente știri despre Zika, țânțarii modificaţi genetic sunt acum luaţi în considerare pentru a fi utilizaţi în combaterea răspândirii în continuare a virusului.

Și, desigur, cercetătorii se zbat pentru a dezvolta un vaccin. …

Comentariu saccsiv:

   Conform http://www.globalresearch.ca/who-owns-the-zika-virus/5505323 Rockefeller Foundation detine brevetul asupra virusului Zika.

Virusul a fost descoperit de cercetatorii de la Rockefeller Foundation in 1947 intr-o maimuta ce-o aveau in captivitate.

Cititi va rog mai multe la:

Zika Virus Is Available For Sale Online, Courtesy Of The Rockefeller Foundation   Sursa : https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/07/coincidente-virusul-zika-este-transmis-de-tantarul-aedes-aegypti-boala-s-a-raspandit-in-brazilia-dupa-ce-o-versiune-modificata-genetic-cu-finantare-bill-gates-a-acestui-tantar-a-fost-eliberata-acolo/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s