EXPLOZIV/„Cartelul din Carpați”. Noua „DEVALIZARE” a României? Amănunte INCENDIARE!

În ultima vreme, o fundaţie cu acţionari străini a cumpărat mii de hectare din Parcul Naţional Piatra Craiului, relatează pressone.ro.  Vorbim despre o reţea internaţională cu nume sonore care şi-a îndreptat privirile către această arie naturală protejată din România. Obiectivul este achiziționarea a 50-67.000 de hectare!

Mai precis, este vorba despre proiectul-mamut al Fundaţiei Conservation Carpathia (FCC), un ONG a cărui conducere este dominată de miliardarul de origine elveţiană Hansjörg Wyss.

Începând cu anul 2010, FCC a cumpărat circa 16.000 de hectare de teren în coada Culoarului Rucăr-Bran, într-o zonă despre care tehnocratul ministru al Mediului, Cristiana Paşca-Palmer, spunea recent că este cea mai întinsă arie sălbatică din Europa.

Citiţi AICI ce interese ascunse s-ar afla în spatele lobby-ului pe care îl fac pentru Munţii Carpaţi diverse celebrităţi internaţionale (printre care Prinţul Charles) şi la ce riscuri enorme se expune Parcul Naţional Piatra Craiului, una dintre ultimele comori ale României!

Galerie foto


Sursa : http://www.comisarul.ro/articol/exploziv/cartelul-din-carpati-noua-devalizare-a-ro_712472.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s